iMac

Vrzite svoj pogled na nove, hitrejše, večje in svetlejše iMac računalnike. Zahvaljujoč novemu 64-bitnemu Intel Core 2 Duo procesorju, je vsak iMac neverjetno hiter računalnik.

intel core Vse je v družini

Najhitrejši iMac vseh časov, 24-palčni iMac zagotavlja profesionalno učinkovitost skupaj s priročnostjo zasnove vse-v-enem. S 64-bitnim Intel Core 2 Duo procesorjem, s hitrostmi med 1.83GHz in 2.33GHz, se ponašajo vsi iMac modeli. Novi procesor prinaša do 50% več hitrosti kot predhodni 20-palčni iMac. Ima tudi dvakrat večji L2 pomnilnik, ki ima 4MB deljene med dvema sredicama. Rezultat? Neverjetna učinkovitost, ki vam olajša – in naredi zabavnejše – delo s slikami, filmi, glasbo in s spletom.

Čudoviti zasloni

Če surfate po spletu, urejate video ali slike ali pa se le pogovarjate s prijatelji, boste vedno uživali v raskošnem vizualnem doživetju. Vsi trije modeli se ponašajo z odličnimi barvnimi odtenki in s kino 16:10 širokim razmerjem stranic, ki je odlično za gledanje filmov. iMac prinaša izredno svetel zaslon z novim 24-palčnim modelom, ki je za 40% svetlejši kot 20-palčni model.

ilife Z iLife zbirko je življenje čudovito

Poleg računalnika iMac dobite tudi iLife ’06, zbirko preprostih aplikacij, ki ustvari vsakdanje trenutke vašega življenja zabavnejše. Izboljšajte, urejajte in delite vaše fotografije preko iPhoto. Prikažite vaše otroke v neponovljivem filmu, ki ste ga ustvarili z aplikacijo iMovie. Pretvorite vaše fotografije in filme v profesionalne DVDje z aplikacijo iDVD. Ustvarite lastno glasbo z GarageBand, pa čeprav ne znate igrati glasbenih inštrumentov. Ustvarite svoje podcaste in spletne dnevnike, nato pa jih objavite na spletu z uporabo vašega .Mac računa in nove iWeb aplikacije.

iSight Pokaži in povej

V vsak novi iMac je vgrajena iSight kamera, tako da lahko pričnete z video pogovorom (ali se priključite drugemu) že ob prvem zagonu računalnika. Ničesar ne potrebujete dokupiti, ničesar priklopiti, ni se vam potrebno ukvarjati s kabli in tudi programske opreme vam ni potrebno naložiti. Enostavno zaženete iChat AV, kliknete ikono vašega prijatelja in že ste pripravljeni na pogovor s sliko in zvokom – z do tremi prijatelji naenkrat (primerna obleka priporočena).

Front Row + Apple Remote Sedaj v vašem kinu…

Z iMacom imate najboljši sedež v vaši hiši. Celozaslonsko Front Row medijsko doživetje – z inovativnimi menuji, velikim besedilom in brilijantno grafiko – vam omogoči uživanje ob glasbi, fotografijah in video posnetkih na vašem iMacu s takšno lahkoto, kot lahko to počnete na vašem iPod predvajalniku. Novi Apple Remote pa vam omogoča, da nadzirate aplikacije iz vseh kotov sobe. Torej, pokličite svoje prijatelje in jih očarajte s predstavitvijo počitniških fotografij, domačim filmom ali DVD-jem. iMac je ustvarjen za zabavo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *