Apple Macbook Oblika

Dobro oblikovanje, ki ničesar ne prepusti naključju. Torej ni nobeno presenečenje, da MacBook vključuje majhne podrobnosti – na nerode odporen napajalni adapter in učinkovito magnetno zaponko – ki olajšajo delo z vašim prenosnikom.

Vitkost je moderna

Verjetno je ena temeljnih lastnosti oblike MacBook računalnika tista, ki je sploh nima: debelina. Komaj 2.75 cm tanek in težak samo 2.31 kg, je računalnik Macbook dobrodošel na vsaki mizi (ali v nahrbtniku ali kovčku). In ker vas bo prenosnik MacBook zagotovo spremljal povsod, ga bo odporna polikarbonatna lupina varovala pred zunanjimi vplivi, katerim bo izpostavljen vsak dan. No, to je milina, ki zmore velike napore.

Čudovita zunanjost

Ni važno ali delate na vaši naslednji Keynote predstavitvi ali gledate film pred vašimi letom, vsak dokument, film in fotografija bo na svetlečem 13.3 palčnem panoramskem zaslonu MacBook prenosnika čudovita. Ločljivost 1280 x 800 je odlična za ogled in delo z različnimi mediji.

Odlična tipkovnica

MacBook ima edinstveno obliko tipkovnice, ki ima vse tipke postavljene v višini nosilca. Ugotovili boste, da imajo tipke zelo dober povratni odziv. To bo zagotovo osrečilo vaše prste.

Magnetna privlačnost

Odpiranje in zapiranje MacBook prenosnika je mala malica, zahvaljujoč magnetni zaponki, ki drži ne da bi prijela. To pomeni, da ni nobenih premikajočih se delcev, ki bi se lahko zagozdili ali zlomili.

Igra z energijo

MagSafe Power Adaptor uporablja magnetno povezavo namesto fizične. Če se boste spotaknili preko napajalnega kabla, ne boste poslali vašega novega, svetlečega MacBook prenosnika v let z mize ali druge površine; kabel se enostavno odklopi, brez poškodb na kablu ali prenosniku. In dodaten bonus je tudi manjša obraba priključka.

Dvojni namen

In ko že govorimo o privlačni lastnosti, z uporabo mini-DVI to DVI adapterja (naprodaj posebej), lahko priključite vaš MacBook na 20- ali 23-palčni Apple Cinema zaslon za res veliko sliko.

Magično pomikanje

En prst ali dva? Z dvo-prstnim pomikanjem postane površina hitra pot do kamorkoli želite. In če prihajate iz “sveta z desnim klikom”, boste z lahkoto prilagodili MacBook prenosnik vašim potrebam. Obstajajo tudi bližnjice za desni klik, brisanje v desno in druge.
MagSafe Airline Adaptor
Vam je zmanjkalo elektrike sredi poleta? Priključite MagSafe Airline Adaptor. Obiščite Seatguru.com in si poglejte ali bo na vašem letalu ustrezna vtičnica.
World Travel Adaptor Kit icon
Svetovni popotnik
Polnite vaš MacBook prenosnik kjerkoli po svetu z dodatnim World Travel Adaptor Kit-om.
Lekcija o uporabi baterije
Uporabite System Preferences in spremenite privzete varčevalne nastavitve ter s tem podaljšajte čas uporabe prenosnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *