Apple Mac Mini

Uživajte digitalno življenje v stilni preprostosti – do štirikrat hitreje. Pri dolžini le 17 centimetrov in višini 5 centimetrov, vam Mac mini omogoča več zabave z vašo glasbo, slikami in filmi, hitreje ter preprosteje. Uživajte v bližini ali oddaljenosti s priloženim Apple Remote daljinskim upravljalcem.

 

Intel Moč še nikoli ni bila tako ekonomična

Mac mini vam omogoča preprosto in dostopno možnost urejanja vaših digitalnih fotografij, filomov, glasbe ter internetnih strani. Sedaj z izredno hitrostjo Intel Core tehnologije, v Solo ali Duo konfiguraciji. Izberite Solo za poceni dostop do iLife ’06. Ali pa izberite Duo različico za neverjetno moč v tako majhnem paketu – do štirikrat hitrejši kot prej. Združeno s popolnoma novo arhitekturo in Mac OS X, najnaprednejšim operacijskem sistemu na svetu, Mac mini poganja moderne in inovativne aplikacije hitreje kot kdajkoli.

iLIfe Vaše digitalno življenje se prične tukaj
Mac mini pride z iLife ’06, zbirko preprostih aplikacij, ki ustvarjajo spektakularne trenutke vašega vsakdanjega življenja. Povečajte, urejajte in delite vaše fotografije preko iPhoto. Ustvarite epski nastop vašega otroka v filmu. Pretvorite vaše stvaritve fotografij in filmov v profesionalne DVDje z iDVD aplikacijo. Ustvarite glasbo z GarageBand kljub temu, da ne znate igrati na glasbila. Ustvarite podcaste in spletne dnevnike, nato pa jih objavite na spletu preko vašega .Mac računa in nove iWeb aplikacije. Presenečni boste kako hitro, preprosto in lepo lahko delite vaše digitalno življenje.

frontrow Sedaj v vašem kinu

Celo-zaslonsko Front Row medijsko doživetje – z inovativnimi menuji, velikim besedilom in neverjetno grafiko – vam omogoča uživanje v glasbi, fotografijah in video posnetkih na vašem Mac mini računalniku s takšno lahkoto, kot lahko to počnete na vašem predvajalniku iPod. Novi Apple upravljalec pa vam dopušča uživanje vsepovsod v vaši sobi. Front Row in Mac mini lahko predvajata glasbo, slike in filme shranjene na drugih računalnikih v hiši, zahvaljujoč omrežni tehnologiji Bonjour. Torej, pripeljite prijatelje in jih očarajte s predstavitvijo fotografij z dopusta, domačim filmom, najnovejšo glasbo ali DVD uspešnico.

Mac mini size Več računalnika na kvadratni centimter
V notranjosti 5 centimetrov visokega aluminijastega ohišja, se nahaja hiter Intel Core procesor, 60 ali 80GB trdi disk, slot-loading Combo ali SuperDrive pogon in tudi vgrajena brezžičnost – vse tako tiho kot šepet. Ta modularna oblika obstoječega sistema vam omogoča nadgradnjo, preprostost in varnost Macintosh računalnika brez dodatnih stroškov, saj lahko nanj priklopite zaslon, tipkovnico in miško vašega prejšjnega računalnika.

Mac mini ima tudi veliko prostora za širjenje, z več razširitvenimi možnosti od prejšnih različic. Preprosto priklopite vaše digitalne naprave, kot so digitalni fotoaparati, iPod, tiskalnik, digitalna kamera ali tipkovnica na Mac mini preko USB 2.0 ali FireWire priključka. Delite vaše datoteke po vaši hiši z neverjetnimi hitrostmi z vgrajenim 10/100/1000 BASE-T Ethernet omrežjem. Uživajte v visoko kakovostnem zvoku na skoraj vsakem zvočnem sistemu z analogno/digitalnimi avdio priključžki. Snemajte z digitalnih ali analognih virov preko avdio vhoda, idealno za vašč najnovejši podcast v GarageBand aplikaciji. Mac mini vam priskrbi vse potrebno za uživanje v digitalnem načinu življenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *