Apple iMac – Vse o zadnjem iMacu

1. Enostavno deluje.
Koliko časa ste zaradi težav preživeli pred vašim PC računalnikom? Predstavljajte si računalnik katerega so zasnovali ljudje, ki sovražijo zapravljati čas tako. Kjer vsa strojna in programska oprema povezana skupaj deluje odlično.  Kupite Mac in dobite vaše življenje nazaj.

2. Izdelate lahko neverjetne mojstrovine.

Vsak Mac dobite z iLife ’17, zbirko aplikacij, ki pretvori vaše slike, glasbo in filme v raznovrstne projekte. Ustvarite visokokakovostne spletne strani, albume s slikami, DVDje, glasbo, diaprojekcije, glasbene CDje, koledarje, kartice, podcaste, glasbene filme, dokumentarne filme in  še več.

3. Oblika, ki pritegne pogled.

Mac računalnika ne boste želeli skriti v kotiček vaše jedilnice. Želeli ga boste v središču vašega življenja. Stil podjetja Apple je opazen v vsaki podrobnosti. Od zunanje oblike pa do čudovite Mac OS X grafike.

4. 114,000 Virusov? Ne na Macu.

Mac OS X je bil zasnovan z varnostjo v mislih.  Operacijski sistem Windows ni bil razvit tako, da bi vzdržal nasilne napade, ki jih vsak dan trpi. Mac ponuja vgrajen požarni zid in ne oglašuje svojega obstoja na internetu.

5. OS prihodnosti, danes.

Ker Mac OS X razvijalci niso zaposleni s poplavo virusov, imajo čas za izdelavo neverjetnih novih tehnologij. Na primer; Dashboard widget, mini-aplikacija, ki ponuja svet podatkov le tipko stran. Ali pa vgrajen RSS bralnik novic.

6. Najnovejši Intelovi čipi.

Intel i7 procesorji vas popeljejo do samega roba zmogljivosti. Mac z Intel čipom je tako hiter, da preseneti celo dolgoletne Windows uporabnike, ki znova in znova poganjajo teste zmogljivosti. Rezultati? Hitro. Hitro. Da, še bolj hitro.

7. Takojšnji video pogovori.

Nastavitev za video pogovor z ljudmi čez cesto – ali na drugi strani sveta – bi morala biti tako preprosta kot pogovor po telefonu. Na Mac računalniku ste le klik oddaljeni od štirismernega video pogovora v celozaslonskem oknu z neverjetno bistrostjo slike in s posebnimi učinki.

8. Več zabave s slikami.

Na računalniku Mac ne potrebujete dodatnih aplikacij za ustvarjanje albumov s slikami. Ni vam potrebno zapustiti vaše aplikacije za delo s slikami, da bi obiskali ločene strani in čakali obrazce, da se prenesejo. Vse kar potrebujete je fotoaparat in Mac.

9. Spletne strani z enim klikom.

Koliko časa potrebujete za objavo slike ali filma na vaš blog preko PC računalnika? Na Macu lahko posnamete sliko ali film z vgrajeno kamero, nato pa ju objavite na splet le z nekaj kliki. Najtežji del pride, ko se morate spomniti kaj bi sporočili v svet.

10. Čudoviti podcasti.

Želite kaj sporočiti svetu? Sporočite preko Podcasta. Mac vam omogoča preprosto izdelavo profesionalnih podcastov z naslovnicami albumov. Dodajte zvočne učinke in uporabite vgrajenega radijskega tehnika, da bi dosegli popolnost. Tako lahko postanete radijska zvezda v nekaj sekundah.

11. Rock star tunemaking.

Glasbeniki dobijo vsa dekleta. Mac ima programsko opremo, ki vas spremeni v glasbenika vaših sanj. Izbirajte med stotinami glasbil za stvaritev lastnih skladb. Postanite dovolj dobri in morda boste nekdaj zapisani v iTunes Store.

12. Hollywoodski filmi.

Priklopite vašo DV kamero in spremenite vaše filme v uspešnice. Dodajte grafiko, napise in zvočne učinke v nekaj minutah. Nato pa uporabite vaš Mac in zapišite na DVD ali pa film objavite na vaši spletni strani.

13. Brez iskanja gonilnikov.

Le priklopite vaše naprave. Mac vsebuje USB gonilnike za diskovne pomnilnike, digitalne kamere, vhodne naprave, iPod in ostalo. Prepozna lahko Bluetooth mobilne telefone in slušalke, tako kot tudi FireWire kamere. Brez ponovnega zagona.

14. Neverjeten od prvega dne.

Res je, da imajo nekateri računalniki priloženo programsko opremo, a ko enkrat začnete uporabljati to opremo boste ugotovili, da je omejena po eni ali po drugi strani. Programska oprema na vašem Mac računalniku, pa je sprejeta kot najboljša v svojem razredu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *