Apple iLife

Delite slike na popolnoma nov način

iPhoto 6 je najlažji način za uvažanje, organiziranje in urejanje vaših digitalnih fotografij. Uvozite jih lahko kar 250 000. Delite jih s prijatelji s pomočjo nove storitve Photocasting ali pa jih preprosto objavite na splet z aplikacijo iWeb ali pa jih prikažete na svojih koledarjih ter razglednicah.1 In nihče ne bo zamudil niti enega nasmeha.

Spremenite domače posnetke v domači kino

iMovie Dajte si zeleno luč z aplikacijo iMovie 6 , ki vključuje nove predloge podjetja Apple. S celozaslonskim urejanjem, novimi zvočnimi orodji in Core Video učinki ustvarite filme v stilu Hollywooda in jih nato s pomočjo aplikacije iWeb delite z ostalimi na spletu.(2)

Ustvarite fantastične DVDje

Ustvarite in zapišite filme, fotografije in glasbo na širokozaslonski DVD. Od takojšnjega užitka z Magic iDVD do predlog naslednje generacije. V iDVD 6 aplikaciji lahko ustvarite mojstrovine s profesionalnim videzom tako preprosto, da vaši prijatelji ne bodo verjeli, da so gledali fotografije z vaših počitnic.

Posnemite vaš novi hit

Najboljši način, da zajamete glasbo na Mac računalnik, je sedaj tudi najboljši način, da ustvarite podcaste. Podcasting v GarageBand 3 vas postavi v kontrolno sobo lastne radijske postaje z vsemi pripomočki. Nova iWeb integracija pošlje vaš glas na splet v minutah(2).
Objavite vaše življenje na spletu
Splet kliče. Oglasite se. Uporabite iWeb za ustvarjanje spletnih strani in blogov – zaokroženi v celoto s podcasti, fotografijami, filmi – ter jih nato preprosto objavite na splet. Samo povlecite, spustite in oblikujte z uporabo iWeb predlog, nato objavite na vašo .Mac spletno stran.

MacBook in iLife ’06 — še nikdar prej nista bila tako preprosta, hitra in dostopna za uživanje in deljenje vašega digitalnega življenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *