Apple Front Row

Glasba. Filmi. Fotografije. Blogi. Podcasti. Knjige. Koledarji. Razglednice. Z iLife ’06 boste najlažje izkoristili vsak bit vašega digitalnega življenja. Uporabite vaš neverjetno hiter iMac računalnik za zbiranje, organiziranje in urejevanje različnih delov. Preoblikujte jih v zavidanja vredne mojstrovine s predlogami podjetja Apple. Nato, delite magične trenutke s krasnimi albumi, barvitimi koledarji, čudovitimi DVDji in privlačnimi spletnimi revijami (časopisi, dnevniki). V vseh vlogah nastopate le vi.

Delite fotografije na popolnoma nov način

Najlažji način za uvoz, organizacijo, urejanje in delitev vaših digitalnih fotografij. iPhoto ’06 ponuja izredno hitro podporo za 250.000 slik. Nov photocasting, one-click iWeb objava in edinstveni koledarji ter vizitke(1) zagotavljajo nasmeh in uspeh.

imovie Preobrazite vaš video v domači kino

Zagotovite si uspeh z iMovie ’06, ki vsebuje nove filmske predloge podjetja Apple. Izdelajte filme v stilu Hollywooda z uporabo celozaslonskega urejanja, novimi glasbenimi pripomočki in Core Video učinki v realnem času. Potem pa jih delite z drugimi preko spletu z one-click iWeb objavo(2).

Ustvarite fantastične DVDje

Ustvarite in zapišite filme, fotografije, in glasbo na širokozaslonski DVD. Od takojšnjega užitka z Magic iDVD do predlog naslednje generacije. iDVD 6 naredi mojstrovine s profesionalnim izgledom na preprost način, da vaši prijatelji ne bodo verjeli, da so gledali fotografije z vaših počitnic.

iWeb Posnemite vaš novi hit

Najboljši način, da zajamete glasbo na Mac računalnik, je sedaj tudi najboljši način, da ustvarite podcaste. Podcasting v GarageBand 3 vas postavi v kontrolno sobo lastne radijske postaje z vsemi pripomočki. Nova iWeb integracija pošlje vaš glas na splet v minutah2.

Objavite vaše življenje na spletu

Splet kliče. Oglasite se. Uporabite iWeb za ustvarjanje spletnih strani in blogov – zaokroženi v celoto s podcasti, fotografijami, filmi – ter jih nato preprosto objavite na splet. Samo povlecite, spustite in oblikujte z uporabo iWeb predlog, nato objavite na vašo .Mac spletno stran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *